Loading

Käy syvemmälle luontoosi

Käy syvemmälle luontoosi

Käy syvemmälle luontoosi

Luontoelämyksiä vieraanvaraisuudella

Nurmeksen alueen matkailu – Käy syvemmälle luontoosi Bomban alue on koko pohjoisimman Pohjois-Karjalan alue, kolmen kansallispuiston keskellä, jylhien vaaramaisemien ympäröimänä sekä Pielisen rannalla. Meille tullaan liikkumaan luontoon, tutustumaan karjalaiseen kulttuuriin, ottamaan irtiottoa arjesta hiljaisuuden keskelle ja nämä voimaannuttaa meillä kävijän. Matkailubrändi Bomba tuo alueen palvelut ja vahvuudet yhteen saman katon alle, josta sinun on ne helppo löytää.

Verkkokauppaan kuva

Bomba tiedottaa koronaviruksesta

Tässä tilanteessa on hyvä välttää isoja ihmisjoukkoja sekä turhaa matkustamista ulkomaille ja kotimaassa. Kaikki kevään suunnitellut Nurmeksen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät kulttuuritilaisuudet on päätetty perua tai siirtää syyskaudelle varotoimenpiteenä koronavirustilanteen takia. Museot, kirjastot sekä liikunta- ja harrastetilat ovat tällä hetkellä suljettuina. Suosittelemme seuraamaan hallituksen ohjeistuksia.

Ulkomaan matkustustiedotteita päivittää Ulkoministeriö , ajankohtaista tietoa viruksesta löydät THL:n sivuilta sekä SiunSoten sivuilta.

Nurmeksen matkailualue on täynnä luontokohteita, joissa ei törmää ihmismassoihin. Alle tunnin ajomatkan päässä on kolme kansallispuistoa, kolme Metsähallituksen retkeilyreittiä sekä useita muita lähiluontokohteita nuotiopaikkoineen tutustuttavaksi. Lähimetsät tutuiksi! bomba.fi/fi/kayntikohteet/luonto/ Suunnitellaan seuraavat reissut turvallisimmille ajankohdille. Siinä voit hyödyntää bomba.fi sivua ja lahjakorttimahdollisuuksia. 

Tulevat tapahtumat

Nurmeksen kesäakatemia ja kesäkonsertit

04.07.2020 - 12.07.2020

Nurmeksen kesäakatemian konsertit

Drive-In & Rock

14.08.2020 - 15.08.2020

Driveinrock

Lakeland Bomba Instagram

Loading count of favourites list