Loading

Pielisen Retki

Pielisen retken kanssa kalastamassa
Takaisin

Pielisen Retki

Selkäytimessään vastuullisuus, Pielisen Retki on omalta osaltaan vannoutunut tarjoamaan sinulle luontoa kunnioittavia palveluita niin vesillä, mantereella kuin ruokapöydässä. Vuodesta 2018 alkaen kalastus-, retkeily-, ja ruokapalveluita tarjoava yritys näyttää sinulle tien maukkaisiin ja rentouttaviin elämyksiin Pielisen henkeäsalpaavissa maisemissa. Jotta voisit ammentaa voimaa luonnossa liikkumisesta ja tekemisestä, on luonnon kestävyydestä ja puhtaudesta huolehtiminen tärkeä osa yrityksen toimintaa. Tulevaisuuden visionaPielisen Retki haluaa tuoda entistä enemmän vastuullisuuttaan esille – näin myös sinulle vastuullisen toimijan valitseminen on entistä helpompaa!

Pielisen Retki edistää vastuullista matkailua muun muassa seuraavin keinoin:

  • Yritys pyrkii käyttämään muovia mahdollisimman vähän.
  • Vähäpäästöisyys on tärkeässä asemassa. Esimerkiksi yrityksen veneellä on markkinoiden vähäpäästöisin moottori, jotta pääset kiitämään Pielisen pinnalla ympäristöä kunnioittaen.
  • Retkillä roskaaminen on ehdottomasti kiellettyä, jotta myös eläimillä ja kaloilla koti pysyisi puhtaana.
  • Patikointiretkillä pyritään kulkemaan samoja polkuja pitkin, jotta luontoa ei vahingoiteta.
  • Paikallisuus korostuu myös toiminnassa: yritys palkkaa kesätöihin nuoria paikallisia ja suosii lähellätuotettuja tuotteita ja ruoka-aineksia.
  • Yritys toimii aktiivisesti myös vaelluskalojen kutualueiden parantamiseen Nurmeksen alueella yksin jayhteistyössä muiden kanssa.
Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Pielisen retki
75500 Nurmes
044 377 9334
info@pielisenretki.fi

Loading count of favourites list