Loading

Villi Pohjolan vuokrauspalvelut

Fatbiket
Suplautailua järvellä
Fatbiket
Suplautailua järvellä

Villi Pohjolan välinevuokraus

Kesäretki soudellen ja kalastaen Pielisen pinnalla – soutuvenevuokrapaketti

Palaa lapsuuden kesiin ja vuokraa perinteinen soutuvene! Tämä tuote tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä  soutelemaan ja kalastamaan omatoimisesti Pielisen rannalta. Pakkaamme teille mukaan retkelle kesäpilkit, syötit, ämpärin sekä äyskärin ja pääsette vesille kokeilemaan kalaonnea. Kahden tunnin vuokrauksen aikana nautitte vesiltä käsin Pohjois-Karjalan luonnon kauneudesta sekä kesästä. Rohkeimmille tarjoamme mahdollisuuden myös perinteiseen “syötin hankintaan” eli pääsette kaivamaan mullasta kastematoja, kuten ehkä isovanhempien kanssa joskus olette tehneet. Onginnan lomassa voi myös ottaa päiväunet keskellä tyyntä järveä tai vain nauttia kesäpäivästä kaikista perinteisimmällä tavalla; soudellen hiljakseen järveä pitkin ja kuunnellen luonnon ääniä.

Hinta: 39 €/vene/2h ja 65 €/7h (10:00 – 17:00 tai 18:00 – 10:00)
Hinta sisältää: suotuvenevuokran, kesäpilkit (2 kpl), syötit/vieheet, ämpärin sekä pelastusliivit
Saatavuus: Päivittäin klo 10:00 – 18:00
Huomioitavaa: Huomioithan tarvittavat aurinkosuojat ja -lasit sekä juomaveden kuumana kesäpäivänä

Sähköavusteiset, E-Fatbike pyörät

Sähköavusteisen fatbiken kestävät komponentit ja monipuolinen säädettävyys mahdollistavat luontoon pääsyn sekä kesällä että talvella. Arvokasta pyörää ei kannata aina ihan heti ostaa itselleen – nyt sen voikin vuokrata silloin kun tarve on. Kysy luovutuksen yhteydessä valmiiksi suunnitelluista reittivaihtoehdoista! Pyörän säätö ja perehdytys kuuluvat mukaan palvelupakettiin.

Hinta: 3 tuntia 50 €, 8 tuntia 70 €, 24 tuntia 95 €
Optiotuotteet: Pyöräilykypärä portaattomalla säädöllä 5 €
Saatavuus: Päivittäin klo 10:00 – 18:00
Huomioitavaa: E-Fatbike-runkokoko on sopiva henkilöille, joiden pituus alkaen 150 cm

Laadukkaat, ilmatäytteiset SUP-laudat

Starboard on maailman johtava lautavalmistaja ja omaa alan suurimman tuotekehitysohjelman. Tämä näkyy uskomattoman laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassa. iGo on Starboardin suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta, ja onko ihmekään, sillä se on kevyt, hauska ja samalla suorituskykyinen. Hyppää vain laudalle ja lähde liikkeelle! Varmista turvallisuutesi laudan mukana tulevalla kevyellä jalkaremmillä, jonka avulla SUP-lautasi toimii myös pelastuslauttana. Laudan keulan kiinnitysremmien avulla voit ottaa mukaasi haluamasi tarvikkeet vedenkestävään laukkuun ja lähteä seuraavalle isolle SUP-seikkailullesi! iGO ilmatäytteiset SUP-laudat ovat tunnetusti vakaita, nopeita ja helppoja kääntymään.

Laudan suora ulkolinja auttaa pitämään laudan kulun suuntavakaana, ja saat melottua useamman vedon yhdeltä puolelta ennen puolenvaihdon tarvetta. Tämän ansiosta eteneminen on helpompaa ja lauta kulkee nopeammin. Tämä lauta on täydellinen valinta ensikertalaisille, perheille ja lemmikeille – oikeastaan jokaiselle, joka haluaa nauttia helposta ja hauskasta suppailuajasta missä vain! Lauta kääntyy nopeammin kuin pidemmät laudat, ja siinä on enemmän liukua kuin lyhyemmissä lautamalleissa. Laudan leveys tekee laudasta erinomaisen vakaan.

Hinta/lauta:
1 h / 20 € 24 h / 100 €
2 h / 35 € 48 h / 150 €
3 h / 45 €
→ lisätunnit 10 €/alkava tunti/lauta
Hinta sisältää: laudan, melan, jalkaremmin, kelluntaliivit ja tarvittaessa neopreenitossut (koot 38 – 45).
Yli 24 h vuokrauksissa hintaan sisältyy myös pumppu ja kantokassi.
Saatavuus: Päivittäin klo 10:00 – 18:00
Huomioitavaa: käyttäjän maksimipaino on 120 kg (kantavuus 140 kg)

Kesäpilkki

Mukava tapa viettää aikaa lasten ja miksei aikuistenkin kanssa kesäpäivän aikana. Onginta onnistuu joko soutuveneestä tai jopa SUP-laudalta.
Hinta: 10 €/kpl (sisältää välineen ja vieheen)

Canomaran – katamaraanikanootti

Kevyesti melottava katamaraanikanootti, johon mahtuu kaksi henkilöä matkatavaroineen melomaan.
Hinta 65€/2h

Verkkosivustolle Varaa verkkokaupan kautta

Yhteystiedot

Wild Nordic
Tuulentie 4, 75500 Nurmes
0500 788 888
bomba@villipohjola.fi

Loading count of favourites list