Loading

Kesäkahvilat

Haikki vaunu

Kesäkahvilat ja -ravintolat Nurmeksessa

Kesä ja kesäkahvilat ovat vain kerran vuodessa! Nauti kesästä herkkujen kera ulkosalla. Tähän on koottu kesäkahvilat Nurmeksessa, tule ja nauti.

Karjalainen illallinen

Maistele perinteisiä karjalaisia makuja maaseudun tunnelmassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä taajamasta Männikkölän pirtillä. 29.6.-4.8. keskiviikkoisin ja torstaisin klo 19. Varaa paikkasi osoitteesta aksytammat.fi.

Valtimon Puukoulun kesäkahvila

Valtimon Puukoululla on museo, jonka yhteydessä kesäkahvila. Avoinna: 28.6.–6.8.2022 ti–pe klo 11–17 ja la klo 10–14

Porokylän kesäkahvilat

Porokylä on Nurmeksen kaupungin toinen keskustaajama, josta löydät useita ostos- ja ruokapaikkoja. Porokylä sai nimensä, kun koko kylä paloi poroksi vuonna 1891. Kesäkahviloiden lisäksi voit poiketa syömään Ravintola Lempiin tai Kahvila-konditoria Supikkaaseen.

Haikki burger

Porokylän torilla burgervaunu! Listalla burgereita ja salaatteja. Avoinna kesä-elokuussa Porokylän torilla. Osoite Porokylänkatu 14.

Leipomokahvila

Männikkölän pirtin leipomonmyymälän kesäkahvilasta tuoreet leivonnaiset ja karjalanpiirakat, myös mukaan. 27.6.-12.8. ma-pe klo 10-17

Ikolan museon kesäkahvila

Ikolan museon yhteydessä on kesäkahvila. Pihalla vuohia! Avoinna 20.6.–5.8.2022 ma–pe 10–16 Kotiniementie 2.

Vanhan Kauppalan kesäkahvilat

Jäätelökioski

Kauppatorin Jäätelökioski avoinna Kauppatorilla.

Satamakahvila

Satama-alue on yksi paikallisten suosikki piknik- ja ajanvietto paikoista. Vanhassa Kauppalassa olevan sataman kahvila tarjoilee tuoreita munkkeja ja pullia, jäätelöä, wrappeja, salaattiannoksia. Myös vegaanisia tuotteita. Avoinna päivittäin klo 12-19. Regattakatu 10.

Break Sokos Hotel Bomban ympäristö

Bomban torin kesäkahvila

Bomban kesätorilla on kahvila, puoteja ja näyttelyitä aivan Bomban talon kupeessa. Avoinna 10.6.-14.8. päivittäin klo 12-18 Bomban kesätorilla, Suojärvenkatu 1.

Bomban talon kesäpöytä

Runsas noutopöytä karjalaisin vivahtein. Avoinna klo 11-19 päivittäin 10.6.-14.8. Suojärvenkatu 2.

 

 

Loading count of favourites list