Loading

Käyntikohteet

Vieraile paikallisessa

Käyntikohteita, muistomerkkejä, aktiviteetteja, tänne koottu parhaimmat palat. Voit ladata Nurmeksen matkailijankartan täältä, jonka avulla voit suunnitella oman reittisi Nurmeksessa.

Pyöräile tai aja läpi Maisemakylien nauttien maalaismaisemista. Valtakunnallisesti arvokkaita maisemaalueita on neljä; Rasimäen jokilaaksokylä, Ylä-Valtimon viljelymaisemat, Karhunpään rantakylä ja Ylikylän viljelymaisemat.

Hyvärilässä on muun muassa uimaranta, rantalentopallokenttä, lasten leikkikenttä, Hyrlinki-kenttä ja frisbeegolfrata. Uutuutena kesälle valmistuu padel-kenttä! Pihapiirissä on myös Pielis-golf 9-reikäinen golfkenttä. Lomatie 12.

Break Sokos Hotel Bomban uimaranta sopii hyvin lapsiperheille, lisäksi rannan äärellä on minigolfrata, polkuveneitä, rantalentopallo-kenttä, petangi-kenttä ja frisbee-golfrata. Tuulentie 10.

Lokkiharjun rantauimalalla on uimakopit, nuotiopaikkoja. Alueella on leikkialue, ortodoksinen kirkko, frisbeegolfrata ja pururata. Lokkiharjuntie, Valtimo.

Sataman uimarannalla on uimakopit, wc:t, kesäkioski ja lasten leikkikenttä. Rantakatu 6. Satamasta lähtevä Rantaraitti kiertää Pielisen ja Nurmesjärven rantamaastoissa jalkakäytäviä pitkin Kauppalan ympäri. Kioski avoinna päivittäin klo 12-19.

Loading count of favourites list