Loading

Kesä

Nauti täysillä kesästä!

Pielisen rannalla Nurmeksessa, puolentoista tunnin päästä Kuopiosta, Joensuusta ja Kajaanista, on rauhallinen aktiviteettilomakohde Bomba. Henkeäsalpaavan kauniit patikointireitit, saariretket Pielisellä sekä luontoa, jossa et todennäköisesti muita kulkijoita kohtaa. Koe aito karjalainen vieraanvaraisuus, Bomba Spa:n karjalainen kylpyläelämys sekä ainutlaatuiset nähtävyydet kuten, Bomban talo. Voit ladata Nurmeksen matkailijankartan täältä, josta omaa matkareittiä voi suunnitella jo ennen matkaa, tulitpa sitten junalla, veneellä, bussilla tai omalla autolla.

 

Tilaa Bomba.fi uutiskirje nyt niin saat suoraan sähköpostiisi neljästi vuodessa sesongin parhaimmat lomavinkit ja tarjoukset.

Pyöräile tai aja läpi Maisemakylien nauttien maalaismaisemista. Valtakunnallisesti arvokkaita maisemaalueita on neljä; Rasimäen jokilaaksokylä, Ylä-Valtimon viljelymaisemat, Karhunpään rantakylä ja Ylikylän viljelymaisemat.

Hyvärilässä on muun muassa uimaranta, rantalentopallokenttä, lasten leikkikenttä, Hyrlinki-kenttä ja frisbeegolfrata. Uutuutena kesälle valmistuu padel-kenttä! Pihapiirissä on myös Pielis-golf 9-reikäinen golfkenttä. Lomatie 12.

Break Sokos Hotel Bomban uimaranta sopii hyvin lapsiperheille, lisäksi rannan äärellä on minigolfrata, polkuveneitä, rantalentopallo-kenttä, petangi-kenttä ja frisbee-golfrata. Tuulentie 10.

Lokkiharjun rantauimalalla on uimakopit, nuotiopaikkoja. Alueella on leikkialue, ortodoksinen kirkko, frisbeegolfrata ja pururata. Lokkiharjuntie, Valtimo.Sataman uimarannalla on uimakopit, wc:t, kesäkioski ja lasten leikkikenttä. Rantakatu 6. Satamasta lähtevä Rantaraitti kiertää Pielisen ja Nurmesjärven rantamaastoissa jalkakäytäviä pitkin Kauppalan ympäri.

Kesän käyntikohteet

Käy syvälle luontoosi

Tutustu perinteisiin
Loading count of favourites list