Loading

Aronsalmen lomamökit

Lomamökit Pielisen rannalla
Lomamökit Pielisen rannalla

Aronsalmen Lomamökit sijaitsee upean Pielisen rannalla. Kesäisin voit kokea perinnemaisemien kauneuden Pielisen vesiltä vuokraamalla venemoottorin tai kanootin. Myös kalastusluvan ostaminen majoituspaikasta onnistuu vaivattomasti, joten lomalla kannattaa ehdottomasti kokeilla myös kalaonnea! Jos lomamatkasi sijoittuu syksyyn, on käytettävissäsi runsaat marja- ja sienimaat, jotta voisit nauttia herkullisista luonnonantimista puhtaimmillaan.

Talvisin vuokrattavanasi on moottorikelkkoja, joilla voit kiitää mökkialueen läheisyydestä löytyvillä, hyvin hoidetuilla kelkkareitistöillä. Hiihtämisestä innokkaille läheltä löytyy myös latureittejä, joiden varrella perinnemaiseman ihastelu talvihunnussaan on oma ainutlaatuinen elämyksensä!

Jos haluat vaihtaa maisemia, voit käydä tutustumassa Bomban karjalaiskylän mukaansatempaaviin tapahtumiin ja tunnelmaan. Myös Kolin huikaisevan kaunis kansallispuisto sijaitsee lyhyen automatkan päässä. Kolilla voit ihastua muinaisen luonnon väkevään vakuuttavuuteen patikkareiteillä ja talvisin myös laskettelurinteissä!

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Aronsalmen lomamökit
Juusolantie 2, 75530 Nurmes
+358 40 037 46 34
aronsalmen.lomamokit@co.inet.fi

Loading count of favourites list