Loading

Kahvila-Konditoria Supikas

Supikas
Takaisin

Herkkuhetki karjalaisten konditoriatuotteiden ja tuoreen kahvin merkeissä? Maittava kotiruokalounas runsaan salaattibuffetin kera?

Idyllinen ja viihtyisä Lounaskahvila Supikas Nurmeksen Porokylän keskustassa kutsuu Sinut herkuttelemaan välittömään, pohjois-karjalaiseen tunnelmaan. Kaunis lasikuisti johdattaa Sinut nauttimaan Porokylän vanhimman puurakennuksen historiallisesta miljööstä, jossa voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet.

Karjalaiset perinneleivonnaiset muodostavat kahvileipävitriinimme perustan. Tarjolla on niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia, jotka taatusti vievät kielen mennessään! Kaikki tuotteet ovat syntyneet karjalaiseen leivontaan erikoistuneen leipomo Pielispakarin taitavien leipureiden käsissä. Tiesitkö muuten, mikä supikas on? Supikas on paitsi karjalaisen naisen tanssikenkä myös ohuesta piirakkataikinasta valmistettu, pasteijatyyppinen herkku. Karjalaista perinnettä sekin!

Supikkaassa sinua palvelevat iloisella asenteella kokki Kirsti ja Tarja ja Päivi. Olet lämpimästi tervetullut!

p.s. Juhlat tulossa? Supikas sopii erinomaisesti myös kokousten ja juhlien pitopaikaksi. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Verkkosivustolle

Yhteystiedot

Kahvila Supikas
Porokylänkatu 25, 75530 Nurmes
050 407 8905
supikas@pielispakari.fi

Loading count of favourites list