Loading

Puukarin Pysäkki - Karelian restaurant & guesthouse

Puukarin Pysäkki ruoka
muikut
Puukarin Pysäkki ruoka
muikut
Takaisin

Puukarin Pysäkillä voit maistaa karjalaista ja itäsuomalaista ruokaa, jonka raaka-aineet on läheltä ja luomua. Vaikka Puukarin Pysäkillä ruokaa on tehty samalla filosofialla 30 vuoden ajan, näkyy ruuassa moderni kädenjälki, tarkka raaka-aineiden valinta ja intohimo ruoanlaittoon. Erityisesti Puukarin Pysäkin ruisleipä on rakastettu ympäri Suomen. Jos haluat sydämmellisen ja laadukkaan ruokaelämyksen, tänne suositellaan mentäväksi!

Majatalon yrttipuutarha ja illallinen

Matka puutarhaan, yhden puutarhurin ja emännän tapaan hoitaa ja huolehtia florasta ja faunasta maaseutumaisessa ympäristössä. Kuulet Majatalon emännän Annin puutarhanhoitofilosofian luonnonhoitoon, samalla saat monta vinkkiä yrttien käyttöön, niin ruoanlaitossa kuin itsensä hoitamisessa. Jokaisella puutarhan kasvilla ja alueella on oma tehtävänsä. Syvennät ymmärrystä ja arvostusta tavoista, joilla voimme käyttää luonnon yrttejä sekä ruoanlaittoon että itsehoitoon. Puolen tunnin kierros majatalon puutarhassa antaa hyvän nälän ja ymmärryksen, kun istuudutaan illalispöytään nauttimaan Majatalon vieraanvaraisuudesta ja luomuherkkujen makuilottelusta.

Kesto: 2,5 h

Kausi: 1.6. – 31.8.2021

Ryhmäkoko: 2-12 hlöä.

Majatalon yrttipuutarha ja illallinen hintaan sisältyvät palvelut: Puolen tunnin opastettu kierros majatalon puutarhassa, kolmen ruokalajin illallinen.

 

Verkkosivustolle Varaa verkkokaupan kautta

Yhteystiedot

Puukarin Pysäkki - Karelian restaurant & guesthouse
Kajaanintie 844, 75700 Valtimo
050 344 3824
majatalo@puukarinpysakki.fi

Loading count of favourites list