Loading

Retkikelkkailua ja evästelyä

Moottorikelkka
Takaisin

Retkikelkkailua ja evästelyä -vuokrakelkkapaketti

Nauti vuokrakelkkailun vapaudesta, merkityn reitin huolettomuudesta ja valmiiksi pakatusta repusta! Tämä tuote tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä kelkkailemaan omatoimisesti Ellun Kodalle, valmiiksi merkittyä reittiä pitkin. Retkieväiden hankkimisen voit jättää meidän huoleksemme, sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

Kahden tunnin vuokrauksen aikana kelkkailet yhteensä 15 kilometriä ja reitille voit ajaa suoraan safaritalomme pihasta. Menomatkalla pääset nauttimaan Pielisen maisemista ajaessasi jäätä pitkin Ellun Kodalle. Valmiiksi pakatusta retkirepustamme löydät tulentekotarvikkeet, makkarat, sinappia, ketsuppia, paperia ja tetramehut. Evästauon jälkeen paluureitti Bomballe kulkee maastoa pitkin. Matkan aikana ehdit myös pysähtyä ottamaan kuvia Pohjois-Karjalan kauniista maisemista.

Moottorikelkkamme ovat nelitahtisia, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Yksi kelkka on kahdenistuttava. Lapsiperheille tulee tarvittaessa lisämaksusta (+30€) mukaan kuomullinen reki (sisältää porontaljat ja viltit).

Lisäkilometrit maksetaan kelkan palautuksen yhteydessä Safaritalolla.

Yhteystiedot

Wild Nordic
Suojärvenkatu 2, 75500 Nurmes
040 357 3293
bomba@wildnordic.fi

Loading count of favourites list