Loading

Meistä

Käy syvemmälle luontoosi

Bomba – matkakohteesi karjalaisilla juurilla

 

Puhdasta luontoa, vaaramaisemia ja karjalaista kulttuuriperintöä parhaimmillaan – meillä Bomballa vieraanvarainen ja rauhallinen elämänmeno elää vahvasti alueen ympäristössä. Kunnioitamme perinteitä nykyaikaa unohtamatta, ja haluamme rohkeasti olla edistämässä kestävää matkailua ennen kaikkea luonnon monimuotoisuuden, tulevien sukupolvien ja sinun, rakkaan vierailijamme vuoksi.

 

Sijaitsemme Lakelandin alueella idyllisessä Nurmeksen kaupungissa Pohjois-Karjalassa.​ Bomban matkailualueella itsessään ei kuitenkaan ole tarkkoja karttaan piirrettyjä rajoja. Vaikka Bomban talo onkin aina brändin henkinen koti, liittää matkailija Bomban lomaansa yhtä lailla kokemukset Pieliseltä, Puukarin Pysäkiltä tai vaikkapa Puu-Nurmeksesta. Vahvin yhteinen tekijä kohteen monille eri puolille on luonto ja sen rauha, jolle karjalaiset juuret ja paikalliskulttuuri antavat rikkaan lisän.

Bomban brändin lähteillä

 

Bomba on Nurmeksen matkailualueen brändi, jota hyödynnetään alueen matkailumarkkinoinnissa. Brändin käyttö on avointa ja vapaata kaikille – haluamme antaa myös sinulle mahdollisuuden halutessasi hyödyntää ja kertoa eteenpäin tarinoita alueesta. Tarinat ovatkin suullisen kansanperinteen suola! Brändimateriaalia ylläpitää ja verkkosivuja päivittää Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES.

 

Bomba on syntynyt luonnosta, vaaramaisemista ja karjalaisesta elämänmenosta aidoimmillaan. Bomba-brändi saa voimansa juurikin idän ja lännen yhdistävästä kulttuurista ja villistä luonnosta vaaramaisemineen. Brändin ytimessä on tahto viestiä tarinaa karjalaisuudesta, jonka keskeisiä raaka-aineita ovat:

 

  • Hiljaisuus
  • Vieraanvaraisuus
  • Rohkeus
  • Aitous
  • Perinteiden kunnioittaminen ja samalla ajassa eläminen

Yhteistyössä

Matkailun verkkokauppa

Käy syvemmälle luontoosi

Äksyt Ämmät verkkokaupasta voit varata aktiviteetit Bomba-lomallesi!

Osta
Loading count of favourites list