Bomban talo

Suosittele

Mitä suosittelisit muille matkailijoille?

Matkatarinat ovat parhaimpia jaettuina. Mitä hauskaa tapahtui matkalla, minne suosittelisit muidenkin matkailijoiden menevän ja kokevan? Tai maistavan ja näkevän? Voit kirjoittaa omista kokemuksistasi ja suositella palveluita kanssamatkustajille sekä samalla auttaa toisia suunnittelemaan matkaansa Bomballe.

 

“Vein ystäväni kulkemaan ensin Rantaraitilla ja tutustuttin Puu-Nurmeksen koivukujiin, palosoliin ja poikettiin yhteen alueen vanhimmista puutaloista, Voima Villaan. Käytiin lounaalla Ravintola Kanelissa ja otin jälkiruoaksi cappuchinon makusiirapilla ja kakkupalasen, nam! Sen jälkeen suunnattiin Nurmes-taloon tutustumaan taidegalleriaan ja museoon. Tämän jälkeen kuljettiin Bomban talolle ihailemaan karjalaista arkkitehtuuria, näyttelyitä ja paikallisia puoteja. Maisteltiin paikallislautanen, jossa oli neljä erilaista karjalaista piirakkaa, jolloin kaverikin pääsi maistamaan karjalaisia herkkuja. Ensi kerralle jäi vielä näytettäväksi kylpylä ja paljon muuta!” – Matkailuneuvonnan Kati

 

Tilaa myös Bomba.fi- uutiskirje, niin saat sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa matkavinkkejä ja tarjouksia Bomballe. Voit poistua aina halutessasi postituslistalta uutiskirjeessä olevasta linkistä. Seuraava talviaiheinen uutiskirje lähetetään marraskuussa.

Tilaa uutiskirje nyt!

Yksi ajatus artikkelista “Suosittele

  • Karoliina sanoo:

    Bomban talo on ehdottomasti näkemisen ja käymisen arvoinen. Bomban talosta huokuu omanlainen tunnelmansa, ja näyttää hyvin karjalaisen arkkitehtuurin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää kommentissa seuraavia HTML tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>