Loading

Talven taikaa

Huurteiset talot ja kynttiläpuut

Bomban alueella neljä vuodenaikaa näkyy selkeästi, lumisina talvina ja lämpiminä kesinä. Anna sinäkin kirpsakan pakkasen huurtaa silmäripset ja poskien punertua. Katsele kimmeltäviä maisemia ja puiden kynttilämäisiä ulkomuotoja. Aktiivisten lomailijoiden talvikeskuksia ovat Hyvärilän alue ja Kotilanvaara; Molemmista löytyy hyvät hiihtoreitit, laavut, fatbikepyöräilymahdollisuuksia ja Kotilanvaaralla on myös suuri pulkkamäki. Vuokraa fatbiket VilliPohjolalta! Adrealiininnälkäisille moottorikelkat voi vuokrata VilliPohjolan lisäksi Bomba-Actionilta. Lumikenkäilijöille mukavimmat reitit löytyvät Jurttivaaralta ja Raesärkiltä. Jäähallin vieressä olevalle urheilukentälle on avattu retkiluistelurata, jossa voi käydä vapaasti luistelemassa.

 
“Mitä tulee mieleen karjalaisuudesta? Kenties toisten ihmisten huomioimista, tietoisuutta oman suvun juurista, uuniruokien tuoksua. Karjalainen kulttuuri elää edelleen maakuntalaisten, maailmankansalaisten ja karjalaissiirtolaisten suvuissa.” IltaSanomat 26.11.2020.
Meillä vierailussa karjalaisuuden kokemista ei voi jättää huomioimatta. Tule tutkimaan paikan päälle mitä karjalaisuus on, ja käy syvemmälle luontoosi!  

Nopealle ostajalle tuotteet nyt Early Bird-tarjouksin, varaa jo ensi vuoden matkat!

Varaa lomasi suoraan Äksyt Ämmät-verkkokaupasta

Käy syvälle luontoosi

Verkkokauppaan
Loading count of favourites list