Loading

Talvi

Talven tuiske

Bomban alueella neljä vuodenaikaa näkyy selkeästi, lumisina talvina ja lämpiminä kesinä. Anna sinäkin kirpsakan pakkasen huurtaa silmäripset ja poskien punertua. Katsele kimmeltäviä maisemia ja puiden kynttilämäisiä ulkomuotoja. Voit ladata Nurmeksen matkailijankartan josta löytyy hyviä vinkkejä matkalle.

Aktiivisten lomailijoiden talvikeskuksia ovat Hyvärilän alue ja Kotilanvaara; Molemmista löytyvät hyvät hiihtoreitit, laavut ja lisäksi Kotilanvaaralla on myös lapsiperheiden suosima pulkkamäki ja kolmen kilometrin mittainen talvifatbikepyöräilyreitti. Lokkiharjulla on hyvät hiihtomahdollisuudet, pulkkamäki ja myöskin avanto. Parhaimmat nuotiopaikat ovat Kotilanvaaralla, Ellun kodalla ja Jurttivaaralla. Reitit ja luontokohteet löytyvät osoitteesta infogis.fi/nurmes.

Mikäli oma fatbike ei mahdu matkaan mukaan, voit vuokrata sen VilliPohjolalta. Adrealiininnälkäisille moottorikelkat voi vuokrata VilliPohjolan lisäksi Bomba-Actionilta. Lumikenkäilijöille mukavimmat reitit löytyvät Jurttivaaralta ja Toivontornilta. Jäähallin vieressä olevalle urheilukentälle on avattu retkiluistelurata, jossa voi käydä vapaasti luistelemassa. Ratsastaminen talviauringon hohteessa ja kimmeltävässä lumihangessa talsiessa on aivan oma elämyksensä.

Majoituskohteet

Käy syvälle luontoosi

Katso majoitukset
Loading count of favourites list