Loading

Talvi

Talven tuiske

Bomban alueella neljä vuodenaikaa näkyy selkeästi, lumisina talvina ja lämpiminä kesinä. Anna sinäkin kirpsakan pakkasen huurtaa silmäripset ja poskien punertua. Katsele kimmeltäviä maisemia ja puiden kynttilämäisiä ulkomuotoja. Voit ladata Nurmeksen matkailijankartan täältä, josta löytyy hyviä vinkkejä matkalle.

Aktiivisten lomailijoiden talvikeskuksia ovat Hyvärilän alue ja Kotilanvaara; Molemmista löytyvät hyvät hiihtoreitit, laavut ja lisäksi Kotilanvaaralla on myös lapsiperheiden suosima pulkkamäki ja kolmen kilometrin mittainen talvi fatbikepyöräilyreitti. Myös Lokkiharjulla on hyvät hiihtomahdollisuudet ja pulkkamäki.

Mikäli oma fatbike ei mahdu matkaan mukaan, voit vuokrata sen VilliPohjolalta. Adrealiininnälkäisille moottorikelkat voi vuokrata VilliPohjolan lisäksi Bomba-Actionilta. Lumikenkäilijöille mukavimmat reitit löytyvät Jurttivaaralta ja Toivontornilta. Jäähallin vieressä olevalle urheilukentälle on avattu retkiluistelurata, jossa voi käydä vapaasti luistelemassa. Ratsastaminen talviauringon hohteessa ja kimmeltävässä lumihangessa talsiessa on oma elämyksensä.

Pääset kätevästi kulkemaan Bomba-Koli väliä VilliPohjolan kyyditsemänä. Bussiliput voit ostaa osoitteesta https://wildnordic.fi/lakeland/fi/bussiliput/

 

Majoituskohteet

Käy syvälle luontoosi

Katso majoitukset
Loading count of favourites list