Loading

Tapahtumajärjestäjä

Tuo tapahtumasi Bomban alueelle

Mitä on Bomba?

Koskematonta luontoa, kiireettömiä kohtaamisia, aitoaarjesta irtautumista. Bomban matkailualueella karjalainen kulttuuri elää vahvana. Ihmisiä yhdistää vieraanvaraisuus ja kolmen kansallispuiston keskellä, karun kauniin Pielisen äärellä luonto on läsnä kaikkialla. Tapahtumanjärjestäjälle Bomba tarjoaa kohtauspaikkoja tuhannen ihmisen areenasta uniikkeihin juhlatiloihin ja intiimeihin kokouskabinetteihin. Vierailukohteet yllättävät kokeneemmankin maailmanmatkaajan ja oheispalvelut kattavat vaativatkin toiveet. Mitä ei löydy valmiina, järjestyy joustavasti. Break Sokos Hotel Bomban alue ja Hyvärilä muodostavat yhdessä valmiin paketin suuriinkiin tilaisuuksiin – tapahtumatiloista majoitukseen ja ravintoloista oheisohjelmaan. Bomba on kaikkea paitsi tavanomainen.

Esitteeseen pääset klikkaamalla kuvaa.

Bomba tapahtumapaikkana kuva

Tapahtuma myynti

Tapahtumanjärjestäjän palvelut, tuki ja lippukauppa
Ota yhteyttä alueen matkanjärjestäjään
Äksyt Ämmät Oy
+358 50 477 2570
sales@aksytammat.fi
www.aksytammat.fi

Majoitus

Alueella on noin. 1200 vuodepaikkaa ja suurin osa majoituskapasiteetista löytyy Break Sokos Hotel Bomban ja Hyvärilän ympäristöstä 1,5 km säteellä toisistaan, josta löytyy yhteensä n. 800 vuodepaikkaa.

Break Sokos Hotel Bomba

Hotellin alue koostuu kylpylähotellista sekä karjalaiskylästä. Alueen suosituin nähtävyys on v. 1978 valmistunut hirsirakenteinen Bomban talo, jossa sijaitsee karjalaistyylinen ravintola erikoisine kokoustiloineen.  Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa majoitusta kylpylähotellin standard-huoneissa tai viihtyisissä economy-tasoisissa karjalaiskylän hirsirivitaloissa. Uusittu, upea Spa Bomba erilaisine saunoineen ja altaineen tarjoaa elämyksiä ja rentoutumista kaikille aisteille.

50 x karjalaiskylän economy 2hh, mahdollisuus lisävuoteisiin
60 x kylpylähotellin standard 2hh, mahdollisuus lisävuoteisiin
2 x kylpylähotellin juniorsuite, mahdollisuus lisävuoteisiin.

Hyvärilä

Hyvärilä on kuin pieni idyllinen maalaiskylä, jossa on kaikki tarvittava lähellä. Kun alueeseen yhdistetään vieressä oleva Break Sokos Hotel Bomba, ovat 1,5 kilometrin säteellä tapahtumatilat, ruokailu ja majoituspaikkoja. Lisäksi Hyvärilän välittömässä läheisyydessä sijaitsee 9-reikäinen golfkenttä ja PielisAreena.

200 vuodepaikkaa jakaantuu Kartanohotelli, lomahuoneistot, retkeilymajat, leirintämökit. Lisäksi leirintäalue (50 sähköpaikkaa)

Katso Hyvärilän 360 esittely täältä

Bomban alueelta löytyy myös mökkimajoitusta ja majatalomajoitusta. Katso muut majoitus kohteet täältä.

Katso Laitalan lomien 360 esittely täältä

Katso Majatalo Pihlajapuun 360 esittely täältä

Tapahtumapaikat

Katso Nurmeksen 360 esittely täältä

Hyvärilä

Hyvärilän välittömässä läheisyydessä sijaitsee 9-reikäinen golfkenttä ja PielisAreena. Hyvärilän tiloissa on järjestetty aiemmin mm. häitä, seminaareja ja koulutuksia.

Kokoustilat
Kartanohotellin kokoustilat 
25 henkilölle Lautiainen-kabinetti
40 henkilölle Höljäkkä-kabinetti
30 henkilölle Ronkeli-kabinetti
20-30 henkilölle Kuohatti-kabinetti

Navetta juhla- ja kokoustalo 
125 henkilölle Auditorio
70 henkilölle Talli
20–100 henkilölle Juhlatila

Muut tilat
30 henkilölle Rantasauna
30 henkilölle Riihikota

PielisAreena

Hyvärilän kanssa samassa pihapiirissä sijaitseva PielisAreena on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Tila on jaettavissa tarpeen mukaan kolmeen osaan. PielisAreenalla on järjestetty aiemmin mm. messuja, konsertteja, gaaloja ja urheilukilpailuja.

Sali
1000m2 salin pinta-ala
50 m2 lava
600 henkilölle pöytäpaikat

25 henkilölle Kerhotila
20 henkilölle Neuvottelutila

Kiipeilyseinä, boulderointihuone, kuntosali, kahvio, invahissi, 3 pukuhuonetta.

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Bomba sijaitsee 1,5 km päässä Hyvärilästä. Alue koostuu kylpylähotellista, karjalaiskylästä ja 500-paikkaisesta katetusta kesäteatterista. Hirsiset rakennukset luovat hienot puitteet onnistuneelle kokoukselle. Tiloissa on aiemmin järjestetty mm. konsertteja, kokouksia ja juhlatilaisuuksia.

Kokoustilat
Bomban talo
10-15 henkilölle Vanan Gornitsa
20-30 henkilölle Vasan Pertti
10-15 henkilölle Fedan Gornitsa
20-30 henkilölle Misan Tsardakka

Kalevan hovi
200 henkilölle Suuri sali
10-15 henkilölle Lemminkäinen
16-20 henkilölle Sampo

Kylpylähotelli
10-40 henkilölle Sotka-kabinetti
30 henkilölle Ilmatar-kabinetti

Nurmes-talo

Kulttuuri- ja kirjastotalo monipuolisine tiloineen sijaitsee keskeisellä paikalla Nurmeksen Vanhan Kauppalan vieressä. Vuonna 2021 peruskorjauksen jälkeen avautuva Nurmes-talo tulee olemaan inspiroiva ympäristö kaikenlaisille kohtaamisille. Tiloissa on järjestetty aiemmin mm. kulttuuritilaisuuksia, elokuvanäytöksiä, luentoja, seminaareja ja juhlatilaisuuksia.

240 henkilölle Hannikaisen sali
8-16 henkilölle kolme erikokoista kokous- ja koulutustilaa

Tiloissa myös Galleria Tyko, joka on avara ja valoisa näyttelytila kattoikkunoineen ja lasiseinineen. Myös kahvilapalvelut ja tanssisali.

Valtimotalo

Valtimotaloon mahtuu isompiakin tilaisuuksia. Siellä on pidetty muun muassa konsertteja, messuja ja sählyturnauksia.

1000 henkilölle Iso sali, esiintymislava

Tiloissa on keittiö, tarjoilutiski ja 4 pukuhuonetta.

Kuntalaisen Talo

Kuntalaisen Talo on valmistunut 1988, ja sen on suunnitellut arkkitehti Olavi Noronen. Arkkitehtuuriltaan erikoisessa rakennuksessa on muun muassa noin 50 nurkkaa.

150 henkilölle Juhlasali, lava ja flyygeli

 

Loading count of favourites list